Sikkerhedslåse

Sikkerhedslåse i Brande

Sikkerhed og tryghed er yderst vigtigt, uanset om det handler om et privat hjem, en virksomhed eller noget helt tredje. Du kan opnå dette med en professionel sikkerhedslås, som sikrer dit hjem eller din butik mod tyvens lange fingre. Hos Låsesmed Brande arbejder vi kun med de bedste og forsikringsgodkendte sikkerhedslåse, som med garanti kan give dig den optimale kvalitet og beskyttelse.

FOREBYG INDBRUD MED LÅSE

Der er mange danske hjem, som ikke er sikret optimalt mod indbrud, blot fordi låsene er slidte eller svage. Det er derfor en rigtig god ide at få undersøgt din lås og få udskiftet den, hvis den ikke er sikker nok. Sådan kan du gøre dit for at forebygge indbrud.

 • Forsikringsgodkendte låse

 • Mekaniske og elektriske løsninger

 • Akut reparation og omkodning

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

 • Hvordan sikrer jeg bedst mit hjem mod ubudne gæster?

  Du kan sikre dit hjem mod ubudne gæster ved at montere én eller flere gode låse på hjemmets yderdøre. Har du mere end én lås, gør du det sværere for tyven at bryde ind, og derfor er det en god idé at supplere hovedlåsen med en anden stærk lås. 

 • Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg køber ny lås?

  Som udgangspunkt skal du være opmærksom på tre ting, når du vælger en ny lås. Den skal for det første kunne låses fra begge sider. For det andet skal den være borebeskyttet, og for det tredje bør den have høj dirke- og kopieringssikkerhed. Spørg endelig os til råds, når du er på udkig efter en sikker lås. 

 • Kan I også montere sikkerhedslåse på terrassedør og vinduer?

  Vi monterer naturligvis også sikkerhedslåse på terrassedøre og vinduer samt kælderdøre. På den måde hjælper vi dig med at sikre dit hjem optimalt mod tyven.